2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Öğrenci Ders Değerlendirme Anketi Form Sonuçları

Değerli Öğretim Elemanlarımız,

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından oluşturulan mevzuat, usul ve esaslar ile rehberlerde belirtildiği üzere Üniversitemizin kurmak ve işletmekle yükümlü olduğu iç ve dış kalite güvence sisteminin en önemli unsurlarından biri eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında öğrenci görüşlerinin alınarak değerlendirilmesi ve yapılacak iyileştirmelerde bu değerlendirmelerde ortaya çıkan hususların göz önünde bulundurulduğunun kayıt altına alınmasıdır.

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarılında gerçekleştirilen Öğrenci Ders Değerlendirme Anketlerinin ders bazında sonuçlarına her bir akademik personel tarafından “Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)” içerisinde yer alan “Akademisyen” modülündeki “Ders İşlemleri” menüsü altında bulunan “Ders Değerlendirme Form Sonuçları” öğesinden erişilebilmektedir.

Birim Yöneticileri ise (Dekan, Müdür, Bölüm Başkanları) anket sonuçlarına, “Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS)” – “İdari Menü” altında bulunan “Değerlendirme Form Sonuçları” öğesi üzerinden erişim sağlayabilmektedir.

Çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 15.02.2024 14:05 Okunma Sayısı : 101