YARI ZAMANLI ÇALIŞMA (PART-TIME) PROJE

Üniversitemiz ve TAV Havalimanları Özel Güvenlik A.Ş. ile imzalanan protokol kapsamında 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı içinde istihdam garantili özel güvenlik kursuları düzenlenecek olup; ilk grup kurs 06 - 26 Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.         Üniversitemiz öğrencilerine ücretsiz olarak açılacak olan istihdam garantili kursa katılmak isteyen öğrencilerin isimlerinin 26 Eylül 2018 Çarşamba gününe  kadar danışmanlarına bildirilmesi gerekmektedir.

 

 

 

MİLAS-BODRUM HAVALİMANI TAV ÖZEL GÜVENLİK HİZMETLERİ A.Ş

 

YARI ZAMANLI (PART-TIME) ÇALIŞACAK ADAYLARIN KURS KAYIT VE İŞE BAŞLAMA SÜRECİ

 

 

YARI ZAMANLI ÇALIŞMA (PART-TIME) PROJE AMAÇ VE İÇERİK:

Tav Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş, İnsan Kaynakları Birimi olarak, bu proje ile amacımız; Özel güvenlik hizmeti verdiğimiz tesislerdeki iş gücünü azaltmak, personel sirkülasyonundan en az şekilde etkilenip var olan mevcut vardiyalı sistemimize destek vermek ve hizmet verdiğimiz tesislerde daha etkin olup verimliliği arttırıcı iş gücünü elde etmektir.

Bu kapsamda; ön lisans ve lisans düzeyinde öğrenim gören öğrencilerimize; Özel güvenlik kimlik kartının çıkarılma aşamasında; Üçüncü taraflara ödenecek eğitimi giderlerin tarafımızca karşılanıp iş bu maddi yardım karşılığında adaylarla PART-TIME çalışma saati üzerinden iş kur iş sözleşmesi yaparak, İşçi ve işveren hukukunu karşılıklı güvence altına almaktayız.

 

ADAYLARIN YARI ZAMANLI (PART-TIME) KAYIT SÜRECİ HAKKINDA BİLGİLENDİRİLMELERİ

TAV Özel Güvenlik Hizmetleri A.Ş Milas- Bodrum Güvenlik Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren; İnsan Kaynakları Birimi dış görevde faaliyet gösteren personelimiz, Muğla ili bölgesinde yerleşkesi bulunan ve öğretim faaliyeti gösteren MSKÜ bireysel olarak iletişime geçip; Gerek okul yönetimi gerekse öğrencilerle birebir iletişimde bulunarak, yarı zamanlı (part-tıme) iş imkânı projemiz hakkında öğrencileri bilgilendirip, proje imkânlarından yararlanmalarını sağlayıp, ilgili adayları insan kaynakları birimine yönlendirmektedirler.

Kurumumuz insan kaynakları birimi tarafından bahse konu projenin aday temini için, iş ilanı ,Yaşam Boyu Öğrenim Merkezi site aracılığı ile irtibata geçilip, projemiz hakkında genel bilgi ve duyuruların adayların ilgisine sunulmak üzere ilan edilmesi sağlanır.

 

ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Bu projeden yararlanmak isteyen adaylarımızda kurumumuz tarafından belirlenen şartlara uygunluk:

MSKÜ aktif öğrenim gören ön lisans, lisans olmak.

18 yaşından büyük olmak.

Erkek adaylarda en az 170 cm, bayan adaylarda en az 160 cm boyunda olmak.

Fiziki görünüm bakımından boy ve kilo oranında orantılı olmak.

Vücudun görünür bölgelerinde dövme ya da kesik izi niteliğinde belirleyici bir emare olmaması.

Diksiyon ve fiziki bakımından uygun olmak.

 

 

 

ADAYLARIN BAŞVURU AŞAMASI

 İlgili projemizden yararlanmak isteyen ve yukarıdaki şartları olumlu değerlendirilen adaylarımıza, kurs aday kayıt formu doldurtularak,

 Başvuru aşamasında olumlu değerlendirilen adaylar, özel güvenlik eğitimine yönlendirilir.

 

ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİ VEREN KURUMA ADAY KAYIT AŞAMASI

 Kurs kayıt formu alınan adayları, Özel Güvenlik Eğitim kurumuna kayıt aşamasında istenilen belgelerin hazırlanması,

 Aday özel güvenlik eğitim kurumuna kayıt aşamasında istenen belgeleri hazırlayarak, karşılıklı iletişim dâhilinde, anlaşmalı olduğumuz özel güvenlik eğitimi veren kuruma adayın kayıt yaptırması tarafımızca sağlanır.

 Adayın özel güvenlik eğitim kurs ücreti kurumumuz tarafından ödenir.

 Adayların özel güvenlik eğitimi veren anlaşmalı olduğumuz kuruma kayıtları akabinde, maddi yükümlülüğümüzü güvence altına almak için; Adaylarımıza günlük PART-TIME çalışma saatini taahhüt etme şartı ile Kurumumuz -aday işçi arası ve iş-kur sözleşmemizi karşılıklı imzalayarak, yasal çerçeveler dâhilinde sürecimiz başlatılır.

 

ADAYLARIN ÖZEL GÜVENLİK EĞİTİMİ SINAV, SERTİFİKA VE KİMLİK SÜRECİ

 Adaylarımızın özel güvenlik eğitimleri, sertifikasyon ve sınav süreci takibi, Milas-Bodrum Havalimanı Müdürlüğü özel güvenlik eğitimi veren kurum tarafından; insan kaynakları birimimizle gerekli bilgi alış verişi yapılarak sağlanır.

 Adaylarımızın özel güvenlik eğitim ücretleri, Sınava girmeye hak kazanan adayların yazılı sınav giriş ücretleri ve özel güvenlik kimlik kartı harcı kurumumuz tarafından karşılanır.

ADAYLARIN KİMLİK HAKEDİŞ VE İŞE ALIM AŞAMASI

 Özel güvenlik kimlik kartına sahip olan adaylarımız, PART-TIME saat çalışma saati taahhüdü kapsamında, Haftada 4 gün; en az 5 saat, en fazla 6 saat çalışma suretiyle, haftanın 4 gününü ve kurumumuz tarafından belirlenen pik saatler dâhilinde(Ders programına göre) herhangi bir çalışma saati dilimini seçerek, Milas-Bodrum Havalimanı giriş kontrol noktalarında görevlerini ifa etmeleri sağlanır.

1- 09:00-14:00

2- 17:00-22:00

3- 07:00-12:00

4- 12:00-17:00

 

 Yarı zamanlı (part-tıme) faal olarak çalışan adaylarımızın çalışma ve vardiya sistemi; Belirlemiş oldukları gün ve tarafımızca belirlenen pik saatlerimiz dâhilinde, personel idari birim departmanımız tarafından organize edilir.

 Yarı zamanlı (part-tıme) çalışan adaylarımızın özel ve okul durumuna göre çalışmaktan imtina edecekleri zaman aralıkları, personel idari birimimiz tarafından takip edilir.

 Yarı zamanlı çalışan adaylarımız kurumumuz ve taraflarınca imzalanan iş ve çalışma sözleşmesi süresinin sona ermesi akabinde; Yine kurumumuz bünyesinde tam zamanlı vardiyalı sistemde çalışmayı kabul etmeleri dahilin de iş devamı tarafımızca taahhüt edilir.

 

Son Güncelleme Tarihi : 20.09.2018 13:50:12 Okunma Sayısı : 989

Son Duyurular