Öğrencilerimiz 2024 Ege Kariyer Günlerinde

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayelerinde her yıl Bölgesel olarak düzenlenen Ege Bölgesi Kariyer Fuarı etkinliği Pamukkale Üniversitesinin ev sahipliğinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezinde 21-22 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi.

Fuarın açılışında konuşan Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanı Doç. Dr. Salim Atay, fuara kayıt yaptıran öğrenci sayısının 47 bin civarında olduğunu belirtip, gençlerin istediği, sevdiği, arzu ettiği bir atmosfer oluşturduklarını söyledi. Atay, fuara katılan kişileri zora sokacak hiçbir iş yapmadıklarını belirtip, "Tam tersi, hazırlık aşamasını gördüğünüz 6 aydır Pamukkale Üniversitesi bu işe çalışıyor. Burada, iki gün içerisinde her şeyin dijitalde yapılacak olduğu 171 etkinlik var. Salona giren öğrenci sayısı 6 bini geçti. Kayıtlı öğrenci sayımızsa 47 bin civarında. Biz bu sistemin adına erken dönem kariyer fırsatları ekosistemi, erken dönem farkındalığı ekosistemi diyoruz. Türk insanı dünyanın her yerinde en yüksek katma değerli işleri yapan şirketlerde vazgeçilmez yöneticiler haline geliyorlar. Bunları da takip ediyoruz" dedi.

Öğr. Gör. Dr. Yudum Tepeli Büyüksünetçi ile birlikte bazı öğrencilerimiz bu etkinliğe katıldı. Kariyer planları için bilgi toplayan öğrencilerimiz aynı zamanda çeşitli firmalara staj başvurusu yapma fırsatı buldu.

Son Güncelleme Tarihi : 22.02.2024 14:02 Okunma Sayısı : 144

Son Haberler